Over ons

De vijf waterdichte zekerheden van Dakcenter Eindhoven

  1. Service en kwaliteit

Bij Dakcenter Eindhoven weten we dat u weinig tijd hebt. En dat u liever gisteren dan vandaag uw materialen op het werk heeft. Geen probleem, want onze voorraad is daarop ingesteld en onze levertijden zijn kort. Wilt u uw materialen zelf afhalen of hebt u liever dat wij alles leveren in uw magazijn of op de bouwlocatie? U zegt het maar, met ons kunt u alle kanten op. Wat betreft de kwaliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Die is onberispelijk, niet voor niets voeren we uitsluitend A-merken. Daar stáán wij voor. Bovendien leveren wij volgens de reguliere normen en met certificaten als C.T.G. en KOMO.

  1. Kennis van daken

Bij ons bent u voor iedere klus goed onder dak. Wij bieden u onze kennis van (dak)zaken graag aan als meerwaarde. Zo volgen wij niet alleen de laatste ontwikkelingen, maar vervullen zelfs een voortrekkersrol als het gaat om innovatie.

  1. U staat als klant centraal

Waterdichte zekerheden bieden wij iedereen: ongeacht de omvang van de opdracht. Groot of klein is niet relevant voor ons. Uw probleem of vragen lossen wij graag samen met u op. U kunt bij ons dan ook altijd terecht voor gratis professioneel advies. Onze medewerkers zijn thuis op ieder dak: bitumuneuze of foliedaken hebben voor ons geen geheimen. Maar we weten ook alles van dakdoorvoeren, isolatie en dampremmende lagen. Wij hopen uw vertrouwen te winnen en te behouden door onze wijze van aanpakken.

  1. Alles onder één dak

Waterdichte zekerheden vindt u ook in ons complete aanbod. Want wij bieden u niet alleen een compleet assortiment dakbedekkingsmaterialen, maar ook de kennis om die materialen optimaal te verwerken.

Ons assortiment is breed en diep en kent uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Leveren kunnen wij uit voorraad: de meeste materialen zijn in grote hoeveelheden opgeslagen in ons overzichtelijke magazijn. De verkoop geschiedt vanaf de balie die u direct ontmoet na binnenkomst; laden en lossen kan via de makkelijk bereikbare laaddeuren. Dankzij de centrale inkoop in zowel binnen- als buitenland, zijn wij in staat om u constant de beste kwaliteit te bieden tegen de scherpste prijzen.

  1. Goede bereikbaarheid

Een waterdicht dak begint voor Dakcenter Eindhoven met een uitstekende bereikbaarheid. En met parkeren voor de deur. Ook het laden en lossen van materialen kan probleemloos: hiervoor is volop ruimte gereserveerd. Dakcenter Eindhoven vindt u aan de rand van Eindhoven op industrieterrein “De Hurk”. Vlak bij af-/oprit “32” aan de Poot van Metz ofwel de N2, is de ligging uiterst strategisch ten opzichte van de snelwegen naar Weert/Maastricht, Venlo, Tilburg/’s-Hertogenbosch en Turnhout.

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 040 266 14 77
Email info@dakcentereindhoven.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×